zondag 10 april 2016

leerarrangement twee bedankt


Herontwerp, doelbepaling en Self Assessment

De uitsmijters...

Klik voor het herontwerp inclusief de literatuurlijst op de

link

Klik voor  het Self Assessment op de

link

Klik voor de Doelbepaling (trap) op de  


Doelbepaling
Een (gedeeltelijk) gedetailleerde uitwerking van het herontwerp van het leerplan, dat als doel heeft zelfbewustzijn bij leerlingen te ontwikkelen door zelfreflectie op het eigen leertraject, de zogenaamde soft skills.

zaterdag 9 april 2016

Team samenwerking "The Power of RoSiRoPa".


Helaas zitten we vandaag vier april tweeduizend en zestien voor de laatste maal in de ontwerpgroep RoSiRoPa. Wat hebben we veel van elkaar geleerd en dagelijks peer-feedback gegeven. Hieronder kun je lezen wat de kracht is van RosiRoPa maar ook waar onze verbetering ligt.

Het sterkste element is de heterogene groepssamenstelling die zorgt voor een rijke input. Daarnaast is het wij-gevoel zeer sterk aanwezig, Tips and tricks, alles werd gedeeld zelfs rokjesdag...⍩
Ieder groepslid is betrokken en biedt elke dag daar waar nodig is ondersteuning, je ziet dit per e-mail, Whatsapp en op de Blog. Daar houdt het niet bij op, via Skype, telefonisch contact, individuele afspraken of zelfs groepsafspraken voor lesaanvang zorgen voor een goede communicatie.

De verbeteringen liggen in de witte weken. Alle moderne communicatiemiddelen ten spijt, de hoogste vorm van communicatie is natuurlijk 'Live' van mens tot mens in een persoonlijke ontmoeting. Door de witte weken is dat helaas niet altijd mogelijk.

Met pijn in mijn hart constateer ik dat de taak van ontwerpbureau RoSiRoPa erop zit. Ik wil jullie dan ook allemaal persoonlijk bedanken. Paul, Rochelle, Sietske, DANK JE WEL!

Heel veel succes met het afsluiten van leerarrangement twee.

Groeten, Robert